Galerija plakata 2017. – poziv na suradnju

Tijekom ljeta 2017., pred donošenje novog Zakona o umjetnicima u Hrvatskoj, uz savjetovanja sa umjetnicima o novom Zakonu, u HDLU Zagreb pokrenuli smo i kreativnu kampanju kao uvod u naše radionice ”Vizualne komunikacije i kulturni marketing za profesionalne umjetnike 2017”, koje će se održati u rujnu 2017.

U sklopu te kampanje, umjetnici su započeli izrađivati plakate u različitim medijima i tehnikama, a koji imaju temu ”Položaj likovnih umjetnika u Hrvatskoj”. Neka od rješenja već su nastala, pa ih možete pogledati u virtualnoj galeriji, koja će se i dalje ažurirati kako nam umjetnici budu slali svoja nova rješenja za plakate.

Pozivamo stoga sve zainteresirane umjetnike na suradnju, da nam svoja rješenja plakata šaljete na mail hdlu.zagreb@outlook.com, s napomenom da plakati trebaju biti u najmanjem formatu 40 x 30 cm, okomito položeni i u većoj rezoluciji, jer ćemo nakon radionica imati i završnu izložbu radova nastalih na radionicama (sve termine i program radionica možete pročitati ovdje).

Galerija plakata na temu ”Položaj likovnih umjetnika u Hrvatskoj”

 

 

Radionice ”Vizualne komunikacije i kulturni marketing za profesionalne umjetnike 2017” financijski podržava Grad Zagreb